Vi gjør alt vi kan for at du skal ha en god opplevelse når du handler i nettbutikken vår. Her er alt du trenger å vite om frakt.

Nettstedet ullglede.no, eies av Rita Westrum AS, Valmyrvegen 283, 7970 Kolvereid

Leveringstid

Bestillingen din leveres med Posten/Bring, og er tilgjengelig for bostedsadresser i Norge. Vi sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen. Forventet leveringstid på standardbestilling er 1-5 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, så lenge alle varer er tilgjengelig på lager ved bestilling. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. NB: Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder og høytider.

Hvor sendes dine varer fra?

Alle varer sendes ut fra vårt lager på Kolvereid.

Fraktkostnad

For kjøp på ullglede.no gjelder følgende fraktgebyr, uavhengig av størrelsen og vekten på pakken: 

  • Pakke i postkassen 89 kr

 Levering via Posten, Bring

Bestiller mottar en kvittering på kjøpet med et ordrenummer fra ullglede.no. Når pakken er klar for henting vil den som er mottaker av bestillingen motta en SMS eller e-post fra Posten / Bring med informasjon om hvilket utleveringssted pakken befinner seg på og en hentekode.

Bestilling


Vi oppfordrer deg til alltid å oppgi ditt mobilnummer ved bestillinger. Handler du uregistrert uten telefonnummer, vil eventuelle feil med leveransen eller andre spørsmål rundt din bestilling komme på e-post.